Leeuw tattos , ideeën, betekenissen en voorbeelden

Leeuwentattoos ,  ideeën,  betekenissen en voorbeelden

Leeuw tattos is een van de meest populaire onder dierentattoos.

Als de koning van de dieren verbindt de leeuw meestal met kracht, macht en autoriteit, moed, koningschap.

De meeste leeuwentatoeages worden in realistische stijl weergegeven. Sommige zijn gemaakt in een meer artistieke stijl of tribale stijl. In dit bericht zal je genieten van de verzameling van 50 geweldige voorbeelden van leeuwentatoeages.

Net als bij tijgertattoos (of andere grote katten), kiezen veel mannen ervoor om ze op de rug te plaatsen in een groot ontwerp. De armen en kuiten zijn ook populaire opties voor dit specifieke ontwerp.

Voor vrouwen is het schouderblad of de kleine plek op rug voor de leeuwin en de enkel, pols, voet, kuit, schouder, nek of heup voor kleinere tattoos of ontwerpen van cartoonleeuwen.

Hoe je leeuwentattoo gevormd wordt moet ook overwegen worden. Er zijn verschillende posities waarin je je leeuw tattos kunt plaatsen:

Alleen het hoofd
-in een liggende positie
-Gehurkt in een aanvalspositie
-Staand op twee benen (populair voor tribalontwerp)

Dit is een van die geweldige dierentattoos waar mensen zelden spijt van krijgen. De leeuw tattoo is iets waar je trots op bent voor de rest van je leven, ongeacht het ontwerp.

We hebben het 100 Leewen tattoo-ontwerpen verzameld om je te helpen meer inspiratie en ideeën voor je volgende tattoo op te doen.

Er zijn zoveel mogelijkheden!  

Categorieën
Tatoeages ideeën